YOUR PARTNER TO SUCCESS

Operationeel

Handverpakken

Wij bieden diverse diensten aan om u te ondersteunen in uw core-business. Met grote zorg, oog voor detail en snelheid ver- en herpakken wij uw flyers, folders, visitekaartjes, wenskaarten en mailings van A tot Z. Ook het assorteren en stickeren behoort tot de mogelijkheden.

Grafisch nabewerken

Ook voor grafische nabewerking bent u bij ons aan het juiste adres. Stansen, rillen, vouwen, snijden, en foliedrukken behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Opslag

Al uw zend en drukwerk kunt u in onze eigen, beveiligde opslagruimtes van 600m2 stallen. Deze ruimte is uit te breiden tot wel 1500m2 en alleen bereikbaar via de portiersdienst op ons terrein. Tevens verzorgen wij uw voorraadbeheer, picking en packing (orderpicken) en transport.

Totaalconcept

Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring in de branche bent u bij ons voor iedere opdracht aan het juiste adres. Door de diversiteit aan eigen diensten kunnen wij vrijwel iedere opdracht zelf prima verzorgen. Heeft u specifieke wensen of vragen neem dan contact op via onderstaande knop. Wij bellen u dan terug voor een offerte op maat.