YOUR PARTNER TO SUCCESS

Over DeWin

DeWin staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, just in time, transparant, het leveren van toegevoegde waarde, eerlijkheid en een partner die altijd opzoek is  naar een win-win situatie voor beide partijen.

De klant, groot of klein, staat altijd centraal.

 

Er is bewust gekeken naar een veilige locatie, die aan alle wettelijke eisen voldoet. Het terrein kan alleen betreden worden via de portiersdienst en onder begeleiding kan men dan bij DeWin binnenkomen. Een jaarlijkse brandoefening, keuringen volgens de geldende nen-norm en electra controles zijn zaken waaraan we ons confirmeren, alleen om U, de klant, een veilig gevoel te geven. Al uw goederen zijn bij ons prima ondergebracht.

 

De combinatie van operationele en technische werkzaamheden bieden ruime mogelijkheden om u van dienst te zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en staan u bij iedere opdracht met raad en daad bij.

U bent van harte welkom, maak een afspraak en kom gerust langs. Zet ook de stap naar een jarenlange samenwerking

Vacatures

Op het moment zijn er geen openstaande vacatures. Echter zijn we altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in handverpakkingen. Zij kunnen zich melden via mail of telefoon. We zullen altijd reageren.